Kontorrengøring hos private virksomheder i hele København og omegn

Eliteren tilbyder grundig og professionel kontorrengøring for virksomheder i hele Storkøbenhavn.

Vil du have et rengøringsfirma som du kan stole på? Vi leverer altid kontorrengøring som lever op til forventningerne og aftalerne.

Grundig kontorrengøring i det omfang du ønsker

Eliteren ApS har specialiseret sig i kontorrengøring og vi ved hvor vigtigt det er for virksomheder at der bliver gjort ordentligt rent. Med rene kontorer med et behageligt indeklima undgår man samtidig unødig sygdom hos medarbejderne. Derfor er det ofte en god investering at vælge det rette rengøringsfirma til kontorrengøring. Vi udfører effektiv men grundig kontorrengøring og vi stræber mod altid at anvende Svanemærkede / miljøcertificerede rengøringsmidler når vi gør rent.

Uanset hvor stort eller lille dit kontormiljø måtte være, kan vi finde en løsning som opfylder dit behov.

Du bestemmer selv hvor ofte kontorrengøringen skal finde sted eller om du ønsker en stor månedlig hovedrengøring.

Vi udarbejder en detaljeret arbejdsplan således at det er 100% på plads hvad der kan forventes af begge parter. Men bare rolig, den skal vi nok lave når du har fortalt os om din virksomheds behov.

Få en serviceaftale med mere end rengøring

Udover kontorrengøring kan Eliteren hjælpe din virksomhed med flere andre ydelser. Du kan sammensætte en serviceaftale fuldstændig som du vil.

Ønsker du f.eks. at firmaets gulve bliver vedligeholdt professionelt? Så tilbyder vi gulvafslibning og -oliering når behovet opstår. Vi kan også tilbyde fuld ejendomsservice, så du kun behøver en partner til at passe din bygning.

Hver virksomhed har individuelle behov og derfor tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dit behov for kontorrengøring og evt. andre ydelser som i måtte have behov for. På denne måde kan vi bedst muligt komme med et tilbud som er attraktivt for dig.

Ring til os på telefon 70 22 13 30 og høre mere om vores erfaringer inden for kontorrengøring.

Vores mere end 50 dygtige medarbejdere står klar til at rengøre din virksomhed til din tilfredshed, så du kan koncentrere dig om at udvikle forretningen.