Alsidigt rengøringsfirma for virksomheder i Storkøbenhavn

Eliteren ApS er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma som har specialiseret sig i at levere grundig og fleksible løsninger inden for rengøring og ejendomsservice til virksomheder i hele Storkøbenhavn.

Vores rengøringsfirma blev etableret tilbage i 2011, og beskæftiger i dag mere end 50 dedikerede medarbejdere.

Rengøringsfirma som du kan stole på hver gang

Vores rengøringsfirma sætter altid kunden i fokus

Eliteren ApS har i en årrække leveret rengøring til private virksomheder. Med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, udføres rengøringsarbejdet efter en nøje afstemt detaljeret arbejdsplan, som sikrer at forventningerne til rengøringen altid står mål med det udførte arbejde. Hos os kan du være sikker på at du ikke får et rengøringsfirma der sprænger over hvor gærdet er lavest.

Vores stabile og faste medarbejdere er en garanti for, at vores kunder med tryghed kan overlade ansvaret til os, når det gælder rengøring – også uden for normal åbningstid. Vi er et rengøringsfirma som har meget fokus på at levere et ordentligt resultat, så vi har tilfredse kunder – hver gang.

Vi tilstræber hele tiden på at optimere udførelsen af vores rengøring. Det sker gennem løbende undervisning af vores medarbejdere, så de altid er korrekt ”klædt på”. Også til specialopgaver som kræver ekstra hensyn.

Vi tager ansvar for miljøet

I de seneste år har der været en stigende opmærksomhed på at skåne miljøet, og det har vi som rengøringsfirma valgt at tilslutte os. Det kommer både miljøet og dine ansatte til gode. I størst muligt omfang benytter vi parfume- & tilsætningsfrie rengøringsprodukter.

Produkter til daglig rengøring tilstræbes at være Svanemærkede/miljøcertificeret. Emballage skal være nedbrydeligt, og returneres hvis muligt til genbrug til leverandør. Ved indkøb af udstyr tages der hensyn til forbrug af kemi/vand/energi, samt ergonomi for at mindske belastning og nedslidning af medarbejdere.

Ønsker du et uforpligtende tilbud et dedikeret og kvalitetsbevidst rengøringsfirma? Uanset hvilken branche du arbejder i kan Eliteren tilbyde en skræddersyet løsning til din virksomheds behov.

Så ring til os på telefon 70 22 13 30 eller udfyld formularen her på siden.