Pålidelig og fleksibel rengøringsservice fra Eliteren ApS

Vi leverer alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder og private institutioner på Sjælland.

Rengøringsservice i København og omegn

Vi tilbyder alle de services du har behov for

Eliteren tilbyder rengøringsservice som lever op til din forventninger – hver gang. Udover rengøringsservice tilbyder vi en lang række ydelser som hjælper din virksomhed med at have en flot og tiltalende ejendom. Udover rengøringsservice tilbyder vi følgende services:

Med rengøringsservice fra Eliteren får du altså mere end bare rengøring og du kan få den totale servicepakke til din ejendom så du er fri for at have flere leverandører.

Få en skræddersyet aftale om rengøringsservice

Ønsker du en uforpligtende samtale og et tilbud på rengøringsservice? Så kan du ringe til os på telefon 70 22 13 30 eller skrive til os via vores kontaktformular.

Kontakt os i dag – så sammensætter vi et skræddersyet tilbud til dig ud fra dine behov. Så får du en detaljeret arbejdsplan fra os, så du ved præcis hvad du kan forvente af os.

Vi har over 50 medarbejdere som alle er dedikerede til at levere den bedste service og som arbejder efter vores kerneværdier: fleksibilitet, pålidelighed og ansvar. Så behøver du ikke bekymre dig om rengøringen og i stedet fokusere på at udvikle din virksomhed.

Klik her og læs mere om vores rengøringsfirma.