Pålidelig trappevask til virksomheder og ejendomme i hele København

Få en aftale om fast men fleksibel trappevask til din boligforening eller virksomhed? Eliteren har stor erfaring i at servicere ejendomme efter kundens behov – til stor tilfredshed!

Trappevask i Brøndby, Herlev, Ballerup og resten af København

Få en aftale om fleksibel og effektiv trappevask

Eliteren ApS tilbyder professionel trappevask til erhvervsejendomme og boligforeninger på hele Sjælland. Vi har stor erfaring med at holde trappeopgange rene og vi ved hvor vigtigt det er at være grundig med trappevask. Trappeopgange er ofte meget befærdede steder og ligemeget om det er private gæster eller kunder der benytter trapperne, er det vigtigt at de er pæne og rene så de får et godt første indtryk.

Udover trappevask er det også en god ide at tørrestøv af og feje eller støvsuge løbende, så snavset ikke hober sig op.

Hos Eliteren lytter vi til vores kunder og deres ønsker. Derfor kan vi sammensætte en aftale om trappevask lige efter dit behov.

Du bestemmer selv hvor ofte vi skal komme og hvad vi skal gøre. Vi vil dog tillade os at komme med vores anbefalinger til hvordan du får den løsning der er mest optimal til din/dine trappeopgang(e).

Kontakt os i dag og få rådgivning til din aftale

Er du i tvivl om behovet og omfanget af trappevask? Så kan du kontakte Eliteren på telefon 70 22 13 30 eller kontakte os via vores kontaktformular.

Vi rådgiver dig gerne og sammen laver vi en aftale som lever op til din ejendoms behov.

Vores nøgleord er fleksibilitet, pålidelighed og ansvar. Vores mål er at levere den bedste service og kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om rengøringen og dermed kan fokusere på driften af din virksomhed eller institution.