Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring for erhvervskunder i hele Storkøbenhavn

Håndværkerrengøring for virksomheder eller håndværkere der laver store og små renoveringer af ejendommen. Skal der gøre rent efter håndværkerne eller er du håndværkeren vi skal rydde op efter? Så lad Eliteren sørge for at projektet sluttes af med en grundig rengøring.
 
Grøn moppe lille
 

Undgå unødig snavs med en professionel håndværkerrengøring


Mange glemmer også at der er behov for grundig oprydning og rengøring efter et byggeprojekt. Derfor kan en aftale med Eliteren om håndværkerrengøring sikre dig at du er på forkant med situationen. Uanset hvilket håndværksmæssigt projekt der er udført vil der næsten altid være behov for rengøring af støv, materialerester mm. Eliteren er grundige når vi udfører håndværkerrengøring, så du hurtigst muligt kan nyde den afsluttede renovering.

Søger din håndværkervirksomhed en fast rengøringsaftale?


Hvis dit håndværker- eller byggefirma søger en samarbejdspartner til håndværkerrengøring hører vi også gerne fra jer. Så sætter vi os sammen og snakker om forventningerne til hinanden og ser om vi kan finde frem til en god aftale for begge parter.
 
Møde 2 pers lille
 

 

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på rengøring på telefon 70221330


Har du en konkret forespørgsel, eller vil du drøfte dine muligheder for den perfekte løsning?Du kan også skrive til os ved at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage 

Vil du modtage et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring?


Eliteren ApS har i en årrække leveret rengøring til private virksomheder. Med vores base i Brøndby kommer vi nemt ud til alle kunder i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Vi sammensætter et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi kommer nemt ud til alle kunder i og omkring København. Vi har allerede mange tilfredse kunder på Vestegnen i Brøndby, Glostrup, Herlev, Ishøj, Greve, Vallensbæk, Albertslund og Taastrup. Vi går meget op i at udføre håndværkerrengøring i topklasse – til en fornuftig pris.
Call Now Button