Private virksomheder

Rengøring for private virksomheder i Storkøbenhavn

Eliteren er din professionelle og kvalitetsbevidste partner hvis du skal bruge fast rengøring af din virksomhed eller institution.
Vi har leveret rengøring til erhvervskunder gennem en lang årrække.
 
Freja sort bord lille
 

Få en serviceaftale til en fornuftig pris


Vores værdier bygger på at kunden og kundens behov er i fokus, og vi sætter derfor en stor ære i at være ansvarlige, servicemindede og fleksible. Vi udarbejder en detaljeret arbejdsplan for rengøringen som sikrer at du som kunde ved præcis hvad du får ud af din aftale om rengøring. Hos Eliteren er det vigtigste glade kunder som stoler på os, takket være vores mere end 50 dygtige og trofaste medarbejdere. Vi har mange kompetencer inden for rengøring og vi kan derfor tilbyde en totalløsning.

Din serviceaftale kan bl.a. inkludere:


Vi sammensætter den bedst mulige erhvervsrengøring efter dit behov


Eliteren ApS har i en årrække leveret rengøring til private virksomheder. Med vores base i Brøndby kommer vi nemt ud til alle kunder i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Vi har allerede mange tilfredse kunder på Vestegnen i Brøndby, Glostrup, Herlev, Ishøj, Greve, Vallensbæk, Albertslund og Taastrup. Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde hvor vi snakker om din virksomheds behov. Ud fra samtalen sammensætter vi et uforpligtende tilbud og kommer med en detaljeret arbejdsplan. Vi giver vores kunder de bedste forudsætninger for en serviceaftale med rengøring i særklasse – til en fornuftig pris.

 

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på rengøring på telefon 70221330


Har du en konkret forespørgsel, eller vil du drøfte dine muligheder for den perfekte løsning?Du kan også skrive til os ved at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage 
 
 
Send en mail så tager vi et uforpligtende møde hvor vi sammen fastlægger jeres behov og udarbejder en arbejdsplan og rengøringsaftale efter jeres behov. På denne måde sikrer vi at forventningerne til rengøringen står mål med det udførte arbejde, så du kan koncentrere dig om din virksomheds udvikling. Vi ser frem til at høre fra dig så vi sammen kan skabe en serviceaftale om fast rengøring som er optimal for din virksomhed – til gavn for dig og dine ansatte.

Vores nøgleord er:
♦ Fleksibilitet ♦ Pålidelighed ♦ Service ♦ Ansvar ♦ Høj kvalitet


Call Now Button