Rengøringsservice

Pålidelig og fleksibel rengøringsservice fra Eliteren ApS

Vi leverer alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder og private institutioner på Sjælland.
 
rengøringsdame lille
 

Vi tilbyder alle de services du har behov for


Eliteren tilbyder rengøringsservice som lever op til din forventninger – hver gang. Udover rengøringsservice tilbyder vi en lang række ydelser som hjælper din virksomhed med at have en flot og tiltalende ejendom. Udover rengøringsservice tilbyder vi følgende services:

EjendomsserviceVinduespoleringTrappevask
♦ Anretning & opvask efter frokostordninger ♦ Glatførebekæmpelse ♦ Pleje af grønne områder


Med rengøringsservice fra Eliteren får du altså mere end bare rengøring og du kan få den totale servicepakke til din ejendom så du er fri for at have flere leverandører.

Få en skræddersyet aftale om rengøringsservice.


Ønsker du en uforpligtende samtale og et tilbud på rengøringsservice?
 

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på rengøring på telefon 70221330


Har du en konkret forespørgsel, eller vil du drøfte dine muligheder for den perfekte løsning?Du kan også skrive til os ved at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage 
Kontakt os i dag – så sammensætter vi et skræddersyet tilbud til dig ud fra dine behov. Så får du en detaljeret arbejdsplan fra os, så du ved præcis hvad du kan forvente af os. Vi har over 50 medarbejdere som alle er dedikerede til at levere den bedste service og som arbejder efter vores kerneværdier: fleksibilitet, pålidelighed og ansvar. Så behøver du ikke bekymre dig om rengøringen og i stedet fokusere på at udvikle din virksomhed. Klik her og læs mere om vores rengøringsfirma.
Ønsker du et møde hvor vi kan sammensætte et gratis tilbud? Eliteren ApS har i en årrække leveret rengøring til private virksomheder. Med vores base i Brøndby kommer vi nemt ud til alle kunder i storkøbenhavn og resten af Sjælland. Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde hvor vi snakker om din virksomheds behov. Så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud og kommer med en detaljeret arbejdsplan. Vi kommer nemt ud til alle kunder i og omkring København. Vi har allerede mange tilfredse kunder på Vestegnen i Brøndby, Glostrup, Herlev, Ishøj, Greve, Vallensbæk, Albertslund og Taastrup. Vi er dedikerede til at levere rengøringsservice i særklasse – til en fornuftig pris.
Call Now Button