Trappevask

Pålidelig trappevask til virksomheder og ejendomme i hele Storkøbenhavn

Få en aftale om fast men fleksibel trappevask til din boligforening eller virksomhed?
Eliteren har stor erfaring i at servicere ejendomme efter kundens behov – til stor tilfredshed!
 
Trappe lille
 

Få en aftale om fleksibel og effektiv trappevask


Eliteren ApS tilbyder professionel trappevask til erhvervsejendomme og boligforeninger på hele Sjælland. Vi har stor erfaring med at holde trappeopgange rene, og vi ved hvor vigtigt det er at være grundig med trappevask. Trappeopgange er ofte meget befærdede steder og ligemeget om det er private gæster eller kunder der benytter trapperne, er det vigtigt at de er pæne og rene så de får et godt første indtryk. Udover trappevask er det også en god ide at tørre støv af og feje eller støvsuge løbende, så snavset ikke hober sig op. Hos Eliteren lytter vi til vores kunder og deres ønsker. Derfor kan vi sammensætte en aftale om trappevask lige efter dit behov. Du bestemmer selv hvor ofte vi skal komme og hvad vi skal gøre. Vi vil dog tillade os at komme med vores anbefalinger til hvordan du får den løsning der er mest optimal til din/dine trappeopgang(e).

Ønsker du et uforpligtende tilbud på trappevask?


 

Kontakt os i dag og få god rådgivning og et uforpligtende tilbud om en aftale på telefon 70221330


Har du en konkret forespørgsel, eller vil du drøfte dine muligheder for den perfekte løsning?Du kan også skrive til os ved at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage
 
Vi rådgiver dig gerne og sammen laver vi en aftale som lever op til din ejendoms behov. Vores mål er at levere den bedste service og kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om rengøringen og dermed kan fokusere på driften af din virksomhed eller institution.

Vores nøgleord er:
♦ Fleksibilitet ♦ Pålidelighed ♦ Service ♦ Ansvar ♦ Høj kvalitet

 
Møde B 2 pers lille
 
Eliteren ApS har i en årrække leveret rengøring til private virksomheder. Med vores base i Brøndby kommer vi nemt ud til alle kunder i storkøbenhavn og resten af Sjælland Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde og tilbud på trappevask. Vi holder et møde hvor vi afklare dit behov og sammensætter en skræddersyet arbejdsplan. Vi kommer nemt ud til alle kunder i og omkring København. Vi har allerede mange tilfredse kunder på Vestegnen i Brøndby, Glostrup, Herlev, Ishøj, Greve, Vallensbæk, Albertslund og Taastrup. Vi sætter en ære i at levere service i højeste klasse hver gang – til en fornuftig pris. Vil du høre mere om Eliteren og have et uforpligtende tilbud på trappevask? Så kan vi kontaktes på telefon 70 22 13 30 eller via kontaktformularen her på siden. Så kommer vi ud og gennemgår virksomheden med jer og skræddersyer en aftale som passer til netop din virksomhed. Vi ser frem til at tage os kærligt af din virksomhed.
Call Now Button