Erhvervsrengøring i Brøndby, Glostrup, Herlev og resten af Storkøbenhavn

Er du på udkig efter en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner som tilbyder erhvervsrengøring til din virksomhed?

Så står Eliteren ApS klar til at tage en uforpligtende snak og komme med et godt tilbud på erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring der passer til din virksomheds behov

Eliteren har stor erfaring med erhvervsrengøring og vi yder den bedst mulige service til alle kunder. Vi skræddersyr en løsning så den passe på lige netop din virksomheds behov, lige meget om det drejer sig om en fabrik, et lager, kontorer, privatskole eller en privat institution. Med andre ord tilbyder professionel erhvervsrengøring til alle private virksomheder i Storkøbenhavn.

Med Eliteren som dit rengøringsfirma behøver du ikke tænker over kvaliteten af den rengøring der udføres. Alle vores medarbejdere er stabile og dedikerede til at holde din virksomhed ren og skabe et behageligt indeklima for dine medarbejdere.

Når vi får en ny kunde sætter vi os sammen og laver en detaljeret arbejdsplan, så vi sikrer at der er forventningsafstemt inden arbejdet går i gang. På denne måde ved du præcis hvad der er inkluderet i den serviceaftale. Du kan naturligvis selv vælge hvor mange områder du vil have med i din serviceaftale.

Kontakt os og få et tilbud på en serviceaftale

Vil du høre mere om Eliteren og have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring? Så kan vi kontaktes på telefon 70 22 13 30 eller via kontaktformularen her på siden. Så kommer vi ud og gennemgår virksomheden med jer og skræddersyer en aftale om erhvervsrengøring, som passer til netop din virksomhed.

Vi ser frem til at tage os kærligt af din virksomhed, så du kan blive den næste i rækken af tilfredse kunder med erhvervsrengøring af Eliteren.

En aftale om erhvervsrengøring kan bl.a. indeholde:

 Ejendomsservice

 Kontorrengøring

  Trappevask

 Gulvservice

 Vinduespolering

 Håndværkerrengøring

 og meget mere inden for rengøring

Vil du vide mere om Eliteren Aps?

Lær os bedre at kende og læs mere om dit rengøringsfirma.