Vi tilbyder

Snerydning & Saltning

Glatførebekæmpelse

Snerydning og saltning

Når frostgraderne sætter ind, er det for alvor tid til glatførebekæmpelse. Eliteren tilbyder snerydning og saltning til private og i erhvervsmæssige sammenhænge. Uanset om du har behov for en fast aftale eller en enkeltstående opgave med glatførebekæmpelse, står vi klar!

Privat og erhverv

Snerydning og saltning

I vinterhalvåret kan det være svært at få bugt med sne og slud. Vi tilbyder fleksibel snerydning og saltning, når sneen falder. Hos Eliteren får du en skræddersyet aftale om snerydning, i det omfang du ønsker. Vi møder selvfølgelig også op, hvis der en dag skulle falde uventede mængder af sne. Her er vores fleksibilitet din fordel, og intet areal er for stort eller småt til en aftale om snerydning.

Vi har stor erfaring med snerydning i erhverv, for boligforeninger, institutioner og i private sammenhænge. Som oftest er snedrydning og saltning typisk en del af den pakke, som vi tilbyder vores kunder, når vi udfører ejendomsservice. Hertil får man en detaljeret plan, så man altid ved, hvad der kan forventes af os, når vi kommer og fjerner sneen og salter for jer. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud.

Din professionelle højre hånd

Eliteren er dit multiservice firma, der tilbyder alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder, boligforeninger, institutioner og meget mere på hele Sjælland. Vi tilbyder alle de services, du har behov for! Vi garanter, at vi til hver en tid imødekommer forventninger og løbende vil sørge for at have retmæssig dialog, så man som kunde er sikret, at ydelserne er tilpasset.

Eller ring til os på telefon