Vores services

Vinduespolering på Sjælland

Brug for en fast aftale?

Effektiv polering af vinduer

Eliteren er din professionelle vinduespudser, der udarbejder en serviceaftale ud fra dine behov og ønsker.
Vi polerer uforpligtende, men med mulighed for at få en fast serviceaftale på vinduespolering og andre ydelser.

Vinduespolering for virksomheder

Grundig polering

Eliteren er indehavere af vinduespudsere, som kan mestre enhver opgave med vinduespolering. Uanset om du har behov for en enkelt vinduespudsning, eller om du er på udkig efter en fast aftale, så kan vi støde til. Har du glasvægge eller glasdøre i virksomheden, klarer vi naturligvis også disse. Vi står klar til at pudse, som I ønsker det.

Når Eliteren udfører vinduespolering på Sjælland, har vi fokus på miljøet, og vores vinduespudsere benytter derfor udelukkende miljøvenlige midler. Vi vægter miljø og klima i vores arbejde. Vi er din fleksible vinduespudser, som går op i kundeservice og høj tilfredshed. Du kan naturligvis kombinere vinduespolering med andre ydelser, hvis det ønskes.

Skræddersyet løsninger

Få en fast aftale

Hvis du vil have fast besøg af en af vores vinduespudsere, kan du få et uforpligtende tilbud på en aftale. Vi kommer gerne ud og gennemgår ejendommen sammen med dig. Vi kan sammensætte et tilbud ud fra det omfang, de ønsker og de behov, som din virksomhed går ind for.

I fællesskab kan vi udarbejde et uforpligtende tilbudsforslag, som du kan være med til at forme. Du skal blot meddele hvor ofte, og hvor mange vinduer, vi skal pudse. Vi står altid klar, og du kan regne med, at vi er meget fleksible. Vi laver altid individuelle serviceaftaler med alle kunder.

Din professionelle højre hånd

Eliteren er dit multiservice firma, der tilbyder alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder, boligforeninger, institutioner og meget mere på hele Sjælland. Vi tilbyder alle de services, du har behov for! Vi garanter, at vi til hver en tid imødekommer forventninger og løbende vil sørge for at have retmæssig dialog, så man som kunde er sikret, at ydelserne er tilpasset.

Eller ring til os på telefon