Gulvmand

Gulvmand i Nordsjælland

Nikma Gulve er din professionelle gulvmand i Nordsjælland. Vi gør en dyd ud af at levere den bedste service til vores kunder, og udfører gulvlægning og relaterede gulvbehandlinger i den bedste kvalitet. Vi har fokus på den enkelte opgave og dine behov, samt ønsker til dit gulv. Vi vejleder og rådgiver gerne så du kan være sikker på at få et langtidsholdbart gulv, til dit hjem i Nordsjælland.

Din Gulvmand i Nordsjælland og på resten af Sjælland

Selvom vi hos Nikma Gulve kører i hele Nordsjælland, er vi altid opmærksomme på den enkelte kundes behov og du kan derfor være sikker på at få en individuel behandling når du samarbejder med os. Vi går efter at være din foretrukne gulvmand i Nordsjælland og klarer langt de fleste opgaver uanset størrelse.

Hos Nikma Gulve tilbyder vi bl.a:
– Gulvafhøvling
– Gulvafslibning
– Gulvbehandling
– Lakering af gulve
– Bona gulvbehandling
– Lægning af nye gulve
– Og meget mere

Vores arbejde bliver altid udført med fokus på høj kvalitet og de små detaljer, så du ikke skal tænke på nyt gulv de næste mange år. Er du i tvivl om hvad der er den rigtige løsning for dig, eller søger du svar på andre spørgsmål, så kontakt os i dag for at høre mere om vores ydelser, ring på +45 81 72 38 38.

Din gulvmand i Nordsjælland med fokus på rådgivning

Når du skal vælge nyt gulv eller gulvbehandling er der ofte flere muligheder som eksempelvis planke- eller parketgulv. Her er forskel på både det æstetiske udtryk og holdbarheden afhængigt af løsningen du vælger. Med vores gulvmand i Nordsjælland får du rådgivning til at vælge den rigtige løsning til dit hjem, så du både får et smukt og holdbart resultat, du kan have glæde af de mange kommende år.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv eller din gulvbehandling i Nordsjælland. Ring til os på +45 81 72 38 38.

gulvmand i nordsjælland