Vores services

Håndværkerrengøring i København

effektiv arbejdskraft

Håndværkerrengøring

Står du som håndværkerfirma eller virksomhed, og har været i gang med et byggeprojekt, som kræver en oprydning og rengøring?
Eliteren er her din ideelle samarbejdspartner, der formår at gøre pænt og rent på rekordtid.

Vi tilbyder håndværkerrengøring i København og resten af Sjælland.

Høj service

Alsidig håndværkerrengøring

Eliteren tilbyder at udføre håndværkerrengøring for virksomheder og håndværkere. Det gør sig gældende, uanset om der er tale om en stor eller lille renovering. Uanset projekt, kan Eliteren tilbyde at være den professionelle højre hånd, som sørger for, at ethvert projekt afsluttes pænt og rent. Vi rydder grundigt op, og udfører effektiv rengøring af høj kvalitet, som f.eks. rengøring af støv, snavs, materialerester mm… Står du derfor og har gang i et byggeprojekt, er det en god ide at være på forkant allerede nu. På den måde er du sikret en ordentlig rengøring og en præsentabel afslutning på projektet.

Din pålidelige samarbejdspartner

Faste rengøringsaftaler

Står du som værende et håndværkerfirma eller et byggefirma, og i den forbindelse søger en fast samarbejdspartner til håndværkerrengøring, hører Eliteren gerne fra jer. Vi tilbyder enkeltstående oprydninger og rengøringer, men kan også indgå som en fast samarbejdspartner. Lyder det, som noget for jer, kan vi udarbejde en fælles plan med services, aftaler og forventninger. Det sikrer, at samarbejdet bliver stærkt, stabilt og af den højeste kvalitet. Opgaverne er mange, og vi er altid fleksible. Henvend dig allerede i dag, og hør meget mere om dine muligheder for rengøringsaftaler.

Din professionelle højre hånd

Eliteren er dit multiservice firma, der tilbyder alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder, boligforeninger, institutioner og meget mere på hele Sjælland. Vi tilbyder alle de services, du har behov for! Vi garanter, at vi til hver en tid imødekommer forventninger og løbende vil sørge for at have retmæssig dialog, så man som kunde er sikret, at ydelserne er tilpasset.

Eller ring til os på telefon