Vi tilbyder

Haveservice

Erhverv og privat

Havemand Brøndby

Eliteren er din ideelle samarbejdspartner til pasning og vedligehold af alle typer udendørsarealer, hvad end der er tale om private- som erhversmæssige serviceaftaler. Vi tilbyder alt i snerydning, beskæringer, pasning af planter og meget mere.

Erhverv og boligforeninger

Service af udendørsarealer

Er du virksomhed eller en boligforening, som har behov for en serviceaftale? Eliteren tilbyder at give dig tid, til dét du er god til, mens vi står for pasning og pleje af dit udendørsareal. Vi kan tilbyde at klippe hækken og beskære træerne, holde parkeringspladsen præsentabel samt tømme grundens skraldespande mm. Vi er meget fleksible, og vores kompetente medarbejdere og anlægsgartnere mestrer opgaver til den aftalte tid. 

Hverken arealet af den pågældende grund eller omfanget af behov, kan blive for stort eller småt til os. Vi har mange medarbejdere, som har relevant uddannelse og kursusbeviser, som står klar til at troppe op om jeres udendørsarealer. Vi tilbyder at udføre enkeltstående opgaver, men med mulighed for at få en fast serviceaftale. Vi skræddersyer en rengøringsplan, som passer til dig og dine behov. Kontakt for at høre mere allerede i dag.

  

private serviceaftaler

Personlig udendørspleje

Er du privat person, som har behov for pasning og pleje af dine udendørsarealer? Eliteren tilbyder at stå for pasning og pleje af dit udendørsareal og have. Vi kan tilbyde at klippe hækken, beskære træerne, slå græsset og plante nyt grønt mm. Vi er meget fleksible, så det handler udelukkende om dine behov. Vi vedligeholder haven, så den er fin og præsentabel i sæson med mulighed for at plante og fornye området.

Ingen serviceaftaler for private er for simple eller for avancerede. Uanset om din have er stor eller lille, kan vi tilbyde at udføre enkeltstående opgaver, men med mulighed for at få en fast serviceaftale. Vi skræddersyer en serviceaftale, som passer til dig og dine personlige behov. Kontakt for at høre mere om dine muligheder allerede i dag. Vi ser frem til at høre, hvilke præferencer du har med pasning og pleje af dit udendørsområde.

Privat og erhverv

Snerydning og saltning

I vinterhalvåret kan det være svært at få bugt med sne og slud. Vi tilbyder fleksibel snerydning og saltning, når sneen falder. Hos Eliteren får du en skræddersyet aftale om snerydning, i det omfang du ønsker. Vi møder selvfølgelig også op, hvis der en dag skulle falde uventede mængder af sne. Her er vores fleksibilitet din fordel, og intet areal er for stort eller småt til en aftale om snerydning.

Vi har stor erfaring med snerydning i erhverv, for boligforeninger, institutioner og i private sammenhænge. Som oftest er snedrydning og saltning typisk en del af den pakke, som vi tilbyder vores kunder, når vi udfører ejendomsservice. Hertil får man en detaljeret plan, så man altid ved, hvad der kan forventes af os, når vi kommer og fjerner sneen og salter for jer. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud.

Din professionelle højre hånd

Eliteren er dit multiservice firma, der tilbyder alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder, boligforeninger, institutioner og meget mere på hele Sjælland. Vi tilbyder alle de services, du har behov for! Vi garanter, at vi til hver en tid imødekommer forventninger og løbende vil sørge for at have retmæssig dialog, så man som kunde er sikret, at ydelserne er tilpasset.

Eller ring til os på telefon