Vores services

Ejendomsservice på Sjælland

Din fleksible og pålidelige samarbejdspartner

Ejendomsservice til alle erhvervsejendomme

Uanset om det drejer sig om boligblokke, andelsboliger eller virksomheder med grønne områder, tilbydes der effektiv og alsidig ejendomsservice på Sjælland. Vi udfører opgaver af alle typer og det spænder sig fra græsklipning, hækkeklip, vedligehold af grønne områder og meget mere. Dine muligheder for service og vedligehold er mange!

Vi tilbyder at skræddersy en detaljeret aftale og rengøringsplan, der rummer de services din ejendom eller virksomhed har behov for. Vi er fleksible inden for feltet, og tilbyder rengøring og service på langt de fleste opgaver. Vi har medarbejdere, der er specialiseret i mange brancher. Det er lige fra gartnere til vinduespudsere.

Vi kan tilbyde et uforpligtende møde og et godt tilbud på din næste ejendomsservice 

Eliteren ApS har i en årrække leveret rengøring til private virksomheder. Med vores base i Brøndby kommer vi nemt ud til alle kunder i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde om ejendomsservice. Vi sammensætter i fællesskab et godt og uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af din virksomheds ejendom. Vi kommer ubesværet rundt til alle vores kunder på hele Sjælland. Vi har allerede i dag en lang række tilfredse kunder, som vi har haft i mange år, og det er vi glade for. Tag kontakt allerede i dag og lad os vide, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed!

Professionel trapperengøring

Få en aftale om fleksibel og effektiv trappevask

Eliteren ApS tilbyder professionel trappevask til erhvervsejendomme og boligforeninger på hele Sjælland. Vi har stor erfaring med at holde trappeopgange rene, og vi ved hvor vigtigt det er at være grundig med trappevask. Trappeopgange er ofte meget befærdede steder, og de kan være svære at holde rene. Det er altid et godt udgangspunkt at holde trappen ren, uanset om det er kunder eller private gæster, der kommer forbi. En pæn trappe er et godt udgangspunkt for et godt førstehåndsindtryk, og ligeledes er en hygiejnisk trappe mere tiltalende. Vi tilbyder trappevask, og vi gør rent ved at tørre støv af, feje og støvsuge løbende, så det ikke hober sig op.

Hos Eliteren lytter vi til vores kunder og deres ønsker. Derfor kan vi sammensætte en aftale om trappevask lige efter dit behov. Du bestemmer selv, hvor ofte vi skal komme, og hvad vi skal gøre. Dog tillader vi os at komme med anbefalinger til, hvordan du opnår den løsning, som er mest optimal. Vores erfaring er her din sikkerhed.

Flotte og velholdte gulve

Professionel gulvservice

Gulvservice med gulvafslibning og oliering af gulve for virksomheder

Som et led i din aftale med Eliteren ApS, har du mulighed for at få gulvservice. Vi håndterer løbende vedligehold af gulvene i virksomheden, og herunder er gulvafslibning og oliering et typisk tiltag. Vores erfaring i gulve er din sikkerhed for et flot og vedligeholdt gulv. Ved at få en professionel til at tage sig af gulvene, er du sikret et resultat af kvalitet og tid til at drive din virksomhed. 

Ønsker du at forlænge levetiden på dit gulv, eller er du blot interesseret i et flot gulv? Uanset din baggrund for at vælge gulvservice til, som en del af din aftalve, kan vi udføre kompetent gulvarbejde. Vi kan slibe dine gulve pæne og oliere ud fra behov og ønsker. Olier og afslibning vedligeholder dit gulv, så det er sundt og friskt, og det kan tilmed forlænge levetiden på ethvert trægulv. I fællesskab sammensætter vi en aftale, som indeholder ydelser, hvor ofte I har brug for gulvservice samt hvor mange kvadratmeter, der er tale om. 

Din professionelle højre hånd

Eliteren er dit multiservice firma, der tilbyder alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder, boligforeninger, institutioner og meget mere på hele Sjælland. Vi tilbyder alle de services, du har behov for! Vi garanter, at vi til hver en tid imødekommer forventninger og løbende vil sørge for at have retmæssig dialog, så man som kunde er sikret, at ydelserne er tilpasset.

Eller ring til os på telefon