Vores services

Rengøringsservice i København & Sjælland

Pålidelig og fleksibel

Alt i rengøringsservice

Vi leverer alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder og private institutioner på hele Sjælland. Mulighederne er mange, og i fællesskab kan vi finde frem til de rette løsninger for enhver kunde.

Jeres behov i fokus

Vi tilbyder alle de services, du har behov for

Eliteren tilbyder professionel rengøringsservice i København og resten af Sjælland, som lever op til din forventninger. Udover kompetent rengøring, har vi en række andre rengøringsservices, som er ydelser, der tilpasses din virksomhed. Vores services har til formål at give dig tid til din forretning, og tilmed din sikkerhed for at hygiejne og inde- som udendørsområder er ajourførte. Vi tilbyder b.la.

  • Ejendomsservice
  • Vinduespolering
  • Gulvarbejde
  • Trappevask
  • Anretning & opvask efter frokostordninger
  • Glatførebekæmpelse
  • Pleje af grønne områder
Rengøring i særklasse

Individuel og fleksibel arbejdskraft

Eliteren har en bred erfaring i service af private virksomheder og ejendomme. Uanset hvilket erhverv, du befinder dig i, kan vi imødekomme behov og ønsker. Vi laver individuelle rengøring- og serviceaftaler. 

Med vores base i Brøndby, kommer vi nemt ud til alle kunder på hele Sjælland. Vi er tilgængelige i alle dagens timer, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan også møde op inden for en time, hvis behovet skulle opstå.

Har du spørgsmål, eller behov for rengøringsservice, kan du tage kontakt til os allerede i dag og få et møde samt et uforpligtende tilbud på din opgave. Meget kan lade sig gøre med et kompetent medarbejderteam.

 

Din professionelle højre hånd

Eliteren er dit multiservice firma, der tilbyder alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder, boligforeninger, institutioner og meget mere på hele Sjælland. Vi tilbyder alle de services, du har behov for! Vi garanter, at vi til hver en tid imødekommer forventninger og løbende vil sørge for at have retmæssig dialog, så man som kunde er sikret, at ydelserne er tilpasset.

Eller ring til os på telefon