Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Brøndby, Glostrup, Herlev og resten af Storkøbenhavn

Er du på udkig efter en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner som tilbyder erhvervsrengøring til din virksomhed?
Eliteren ApS står klar til at tage en uforpligtende snak og komme med et godt tilbud på erhvervsrengøring.
 
Grøn moppe lille
 

Erhvervsrengøring der passer til din virksomheds behov


Eliteren har stor erfaring med erhvervsrengøring og vi yder den bedst mulige service til alle kunder. Vi skræddersyr en løsning så den passe på lige netop din virksomheds behov, lige meget om det drejer sig om en fabrik, et lager, kontorer, privatskole eller en privat institution. Med andre ord tilbyder professionel erhvervsrengøring til alle private virksomheder i Storkøbenhavn. Med Eliteren som dit rengøringsfirma behøver du ikke tænker over kvaliteten af den rengøring der udføres. Alle vores medarbejdere er stabile og dedikerede til at holde din virksomhed ren og skabe et behageligt indeklima for dine medarbejdere. Når vi får en ny kunde sætter vi os sammen og laver en detaljeret arbejdsplan, så vi sikrer at der er forventningsafstemt inden arbejdet går i gang. På denne måde ved du præcis hvad der er inkluderet i den serviceaftale. Du kan naturligvis selv vælge hvor mange områder du vil have med i din serviceaftale.

En aftale om erhvervsrengøring kan bl.a. indeholde:


 
 

Kontakt os og få et tilbud på en serviceaftale


Vil du høre mere om Eliteren og have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring? Så kan vi kontaktes på telefon 70 22 13 30 eller via kontaktformularen her på siden. Så kommer vi ud og gennemgår virksomheden med jer og skræddersyer en aftale om erhvervsrengøring, som passer til netop din virksomhed. Vi ser frem til at tage os kærligt af din virksomhed, så du kan blive den næste i rækken af tilfredse kunder med erhvervsrengøring af Eliteren.
 

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på rengøring på telefon 70221330


Har du en konkret forespørgsel, eller vil du drøfte dine muligheder for den perfekte løsning?Du kan også skrive til os ved at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage 

EjendomsserviceKontorrengøringTrappevaskGulvserviceVinduespolering
HåndværkerrengøringRengøringVil du vide mere om Eliteren Aps?Lær os bedre at kende og læs mere om dit rengøringsfirma. Eliteren ApS har i en årrække leveret rengøring til private virksomheder. Med vores base i Brøndby kommer vi nemt ud til alle kunder i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde hvor vi snakker om din virksomheds behov. Ud fra samtalen sammensætter vi et uforpligtende tilbud og kommer med en detaljeret arbejdsplan. Vi kommer nemt ud til alle kunder i og omkring København. Vi har allerede mange tilfredse kunder på Vestegnen i Brøndby, Glostrup, Herlev, Ishøj, Greve, Vallensbæk, Albertslund og Taastrup.
Vi giver vores kunder de bedste forudsætninger for en serviceaftale med erhvervsrengøring i særklasse – til en fornuftig pris.

Call Now Button