Vores services

Rengøringsfirma Vestegnen

Få et godt tilbud

Erhvervsrengøring på Vestegnen

Er du på udkig efter en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner som tilbyder erhvervsrengøring til din virksomhed?
Eliteren ApS står klar til at tage en uforpligtende snak og komme med et godt tilbud på erhvervsrengøring.

Høj service

Vi imødekommer behov og ønsker

Eliteren er et Rengøringsfirma fra Vestegnen som har stor erfaring med erhvervsrengøring, og vi yder den bedst mulige service til alle kunder. Vi skræddersyr en rengøringsplan, så den passer på behov. Vi tilbyder daglig rengøring af kontorer, og servicerer alt til daglig forbrug. Herunder opfyldning af toiletpapir, kaffe, håndklæder, køkkkenruller og meget mere. 

Uanset om det drejer sig om en fabrik, et kontor, en privatskole,  eller noget tredje, så kan vi møde jeres behov. Med andre ord tilbyder professionel erhvervsrengøring til alle private virksomheder på Sjælland, i et omfang der passer den enkelte. Om det er en enkelt gang om ugen eller alle syv dage i ugen, er os ligegyldigt. Det handler om jer!

Alle vores medarbejdere er stabile og dedikerede til at holde din virksomhed ren og skabe et behageligt indeklima for dine medarbejdere. Vi sørger altid for kun at have kvalificeret arbejdskraft, så kvaliteten altid er sikret. Vores medarbejdere udfører arbejdet, som det fremgår af rengøringsplanen, hvad end det drejer sig om et eller flere områder. 

Kontorrengøring til virksomheder

Kvalitets rengøring med grundig dialog

Eliteren ApS har specialiseret sig i kontorrengøring. Vi ved, hvor vigtigt det er for virksomheder, at der bliver gjort ordentligt rent. Med vores kvalitetsorienterede rengøringer er du sikret et kontor med et behageligt indeklima, hvor man undgår unødig snavs og unødvendig sygdom.

Vi tilbyder kvalitetsrengøring ud fra høj faglighed og bred erfaring i feltet. Vi udfører dagligt effektiv og grundig kontorrengøring ved at benytte os af Svanemærkede og/eller miljøcertificerede rengøringsmidler, i et omfang der kan lade sig gøre. Det handler om kvaliteten og kundes tilfredshed.

Vi bestræber os på at være tilgængelige i alle daglige timer, og vi sikrer vores kunders tilfredshed ved have en regelmæssig kontakt. Vi er meget fleksible og i løbet af en time, kan vi altid møde op på det pågældende sted, hvis der skulle være behov, eller der skal rettes op på en fejl. 

Kontakt og hør mere

Få et uforpligtende tilbud

Står du tilbage med eventuelle spørgsmål til vores erhversrengøringer, eller vil du blot høre mere om Eliteren?  Tag kontakt og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi ser frem til et godt samarbejde!

Vi kan altid kontaktes på telefon 70 22 13 30. Vi kommer gerne ud og gennemgår virksomheden med jer, så vi kan skræddersy en rengøringsaftale, som passer til lige præcis dit erhverv.

Din professionelle højre hånd

Eliteren er dit multiservice firma, der tilbyder alt inden for erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring og ejendomsservice til erhvervsvirksomheder, boligforeninger, institutioner og meget mere på hele Sjælland. Vi tilbyder alle de services, du har behov for! Vi garanter, at vi til hver en tid imødekommer forventninger og løbende vil sørge for at have retmæssig dialog, så man som kunde er sikret, at ydelserne er tilpasset.

Eller ring til os på telefon