Kort om os

Elite Ren ApS

medarbejdere og service

Om Eliteren ApS

Eliteren ApS
Eliteren ApS er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, som har specialiseret sig i at levere grundig og fleksible løsninger inden for rengøring og ejendomsservice til virksomheder på hele Sjælland. Eliteren ApS blev etableret tilbage i 2011, og beskæftiger sig i dag med mere end 50 dedikerede medarbejdere. Blandt vores medarbejdere har vi erfarne rengøringsmænd- og kvinder, gartnere og vinduespudsere, som alle er erfarne og dygtige i deres felt. Vores medarbejdere er dedikerede og målrettede, og sørger altid for at levere det ypperste i enhver opgave uanset opgavens størrelse og omfang. Vi har medarbejdere til at udføre alt i erhvervsrengøring, undendørsarealer, håndværkerrengøring, rengøringsservice og meget mere.
Et pålideligt rengøringsfirma, du kan stole på
Eliteren ApS har i en længere årrække leveret rengøring til private virksomheder af højeste kvalitet. Vores erfaring er din sikkerhed. Med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, udføres rengøringsarbejdet efter en afstemt og detaljeret arbejdsplan, som sikrer et forventningsafstemt samarbejde. Vores stabile og faste medarbejdere er en garanti for, at vores kunder med tryghed kan overlade ansvaret til os, når det gælder rengøring i- eller uden for normal åbningstid. Vi optimerer jævnligt udførelsen af vores rengøring ved at have en løbende undervisning til medarbejderne. Det er vores sikkerhed for, at vores medarbejdere til hver en tid er korrekt klædt på til enhver opgave; også til specialopgaver, som kræver ekstra hensyn og sikkerhed!

Eliteren ApS indtænker miljø og klima

I de seneste år har der været en stigende opmærksomhed på at skåne miljøet, og det har vi som rengøringsfirma valgt at tilslutte os. Det kommer både miljøet og dine ansatte til gode. I det størst mulige omfang det er muligt, benytter vi os af parfume- & tilsætningsfrie rengøringsprodukter. Disse produkter anvendes til daglig rengøring og tilstræbes tilmed at være Svanemærkede og/eller miljøcertificeret. Nedbrydeligt materiale returneres til genbrug hos en af vores faste leverandører. Kort sagt, så prioriterer vi miljø og klima meget højt.

Svanemærket & miljøcertiferet produkter

Svanemærket er det nordiske miljømærke for produkter, der ikke er fødevarer, og som i vores tilfælde som oftest er rengøringsmidler. Rengøringsmidler er vores daglige materialer og produkter, som gør vores arbejde muligt. Svanemærket blev etableret af Nordisk Ministerråd i 1989, og Danmark tilsluttede sig i 1997. Svanemærket anvendes i alle nordiske lande og heriblandt er Danmark en forbruger. Produkter med dette mærke indikerer, at varen er blandt de mindst miljøbelastende produkter i den pågældende varegruppe, hvorfor vi benytter det dagligt.  

Danni Velii

Direktør
(+45) 29 27 93 13
dv@eliteren.dk

Susan Møller

Inspektør
(+45) 28 76 85 00
sn@eliteren.dk

Susanne Kristensen

Inspektør
(+45) 29 36 93 13
sk@eliteren.dk

David Hansen

Salgschef