Gulvsliber

Gulvsliber i Nordsjælland

Nikma Gulve er din professionelle gulvsliber i Nordsjælland. Vi er eksperter inden for slibning af gulve og tilbyder alt inden for gulvafslibning og efterbehandling af gulve i Nordsjælland. Er dit trægulv blevet slidt eller kedeligt at se på, og overvejer du at etablere nyt? Rådfør dig hos os først, da det ofte er muligt at slibe gulve og på den måde give det nyt liv samt spare penge. Kontakt os og hør mere om vores ydelser som gulvsliber i Nordsjælland.

Professionel gulvsliber i Nordsjælland!

Hos Nikma Gulve er vi eksperter i gulvafslibning og har stor erfaring som gulvsliber i hele Nordsjælland. Vi sætter en ære i at holde et højt serviceniveau til rimelige priser, og leverer altid kvalitetsresultater til tiden. Hos Nikma Gulve har vi fokus på godt håndværk og benytter det rigtige værktøj til hver enkelt gulvafslibning. Vores gulvslibere i Nordsjælland har alle en stærk faglighed og stor erfaring med både større og mindre opgaver, tøv derfor ikke med at kontakte os.

Vi tilbyder bl.a.
– Slibning af trægulve
– Udbedring af skader i gulv
– Diverse efterbehandlinger/lakeringer efter dit ønske
– Professionel rådgivning
– Og meget mere…

Book Nordsjællands bedste gulvsliber!

Er dit gulv blevet mat og slidt, eller er du flyttet og skal have shinet dit nye hjem op? I stedet for at etablere helt nyt gulv kan det ofte svare sig at få slebet og behandlet eksisterende gulve. Når du booker en gulvsliber hos Nikma Gulve får du en erfaren gulvmand ud, som sørger for at rådgive dig i forhold til dine ønske og behov. Alt efter om du ønsker et bestemt æstetisk udtryk, et slidstærkt gulv eller begge dele, så er vi klar til at vejlede dig omkring dine muligheder.

Kontakt Nikma Gulve i dag og få et uforpligtende tilbud på din gulvafslibning i Nordsjælland. Ring på +45 81 72 38 38.

gulvsliber i nordsjælland